"Palvelua on monenlaista. Yleensä huonoa, joskus kohtalaista, harvoin hyvää. UniQ Day:lla se on aina erinomaista."

 

Tarjoamme yksilöllisiä hääsuunnittelupaketteja, jotka räätälöimme AINA juuri Teidän tarpeidenne mukaisiksi. Tärkeintä meille on ymmärtää, minkälaiset häät Te haluatte. Maksatte vain niistä palveluista ja ominaisuuksista, jotka Teidän häissänne ovat tärkeitä. Aina ei myöskään tarvitse mennä perinteisen hääkaavan ja -ilmeen mukaan, vaan voimme tehdä tilaisuudesta niin halutessanne erilaisenkin, kaikinpuolin aidosti Teidän näköisenne.

UniQ Day:n yksilölliset hääsuunnitteluprosessit alkavat aina henkilökohtaisella tapaamisella, jossa kartoitamme tarpeitanne sekä toiveitanne ja teemme ehdotuksen Teille sopivasta UniQ Day palvelusta. Tapaaminen on ilmainen, eikä velvoita Teitä jatkotoimenpiteisiin. Sopimukset teemme aina kirjallisina ja tiedätte etukäteen palvelun loppusumman – luvassa ei siis ole yllättäviä kuluja! Palveluhintamme sisältävät myös alv:n.

 


UNIQ DAY:N YKSILÖLLISET JA RÄÄTÄLÖITÄVÄT HÄÄSUUNNITTELUPAKETIT. 

UniQ täyden palvelun paketti

Kokonaisvaltainen hääsuunnittelupalvelu, sis. toiveuden mukaisesti esim. teeman ja tyylin suunnittelun, budjetoinnin, vihkipaikan ja juhlapaikan etsimisen, hääkutsujen suunnittelun, aikataulutuksen, palveluntarjoajien (catering, esiintyjät, musiikki ja valosuunnittelu, valokuvaus, kuljetukset, hius-, meikki- ja kynsitaiteilijat, personal trainer, jne.) etsimisen kontaktoinnin ja esittelyt, tarjouspyynnöistä vastaamisen, juhlapaikan koristeluiden ja järjestelyiden käytännön suunnittelut, hääpäivän ohjelman suunnittelun ja häiden jälkeen kiitoskorttien suunnittelun. Voimme myös suunnitella unelmienne häämatkan! Täyden palvelun paketti toteutetaan AINA asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti räätälöitynä valittujen elementtien mukaisesti.

Lisätiedot: susanna.palmroos(at)uniqday.fi

 

 

UniQ hääpäivänpalvelut

Onnistuneen hääpäivän valinta. Jos haluatte, että myös äidit, isät, siskot, veljet, kaasot ja bestmanit pääsevät myös nauttimaan hääpäivästänne tai toivotte luottohenkilöidenne lisäksi vahvistusta päivän tuhansien suurten ja pienten asioiden hallinnointiin ja toteuttamiseen, ovat UniQ Day hääsuunnittelija ja / tai hääsuunnittelutiimi käytössänne hääpäivänä vihki- sekä juhlapaikalla.

Huolehdimme halutessanne kaikista hääpäivän järjestelyistä, kuten aikataulutuksesta, juhla-paikan koristelusta sekä hääpäivän käytännön järjestelyistä ennen juhlaa, juhlan aikana sekä juhlan jälkeen. Järjestämme myös hääkuljetukset toivomallanne tyylillä. Hintaan sisältyy vähintään yksi konsultointitapaaminen uusille asiakkaille ennen hääpäivää. Hääpäivän palvelut toteutaan AINA asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti räätälöitynä.

Lisätiedot: susanna.palmroos(at)uniqday.fi

UniQ pikapalvelu

Voit ottaa hääsuunnittelijan avuksesi halutessasi vain muutamiin sellaisiin suunnittelun yksityiskohtiin, joihin erityisesti kaipaat apua missä tahansa vaiheessa omaa suunnitteluprosesiasi. Tällaisia asioita voi olla esimerkiksi juhlapaikan, catering palveluiden tai esiintyjien etsiminen ja esittely, hääpäivän aikataulujen suunnittelu ja toteutus tai vaikka teeman suunnittelu hääjuhliinne. UniQ pikapalvelut toteutaan AINA asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti räätälöitynä.

Lisätiedot: susanna.palmroos(at)uniqday.fi