Julin ja Jensin häät Turun Logomossa olivat upeat! Yksityiskohtia suunniteltiin huolella ja toteutettiin laadusta tinkimättä. Hääsuunnittelut aloitettiin reilusti yli vuosi ennen juhlapäivää, joka antoi mahdollisuuden ja tilaa luovuudelle. Logomon iso sali on tilana blanko, johon saimme luoda upean ja yhtenäiden yksilöllisen kokonaisuuden. Koristeita näissä häissä oli paljon ja näyttävät kukka-asetelmat olivat oikeutetusti keskeisesti esillä. Upean lisän toivat myös elegantit metalli-ilmapallot loungessa yhdistettynä “industrial” tyyliseen koristeluun, joka sopi hyvin Logomon pelkistettyyn tyyliin. Näissä häissä ohjelma ja vieraiden viihtyvyys otettin myöskin kaikin tavoin viimeistä yksityiskohtaa myöten huomioon ja saimme nauttia upeista esiintyjistä ja soljuvasta illan kulusta. Häät herättivät ihastusta ja vuolaita kehuja niin vierailta, kuin häätiimiltä jo illan aikana!

IMG_2428.JPG

KUVAT: Susanna Palmroos / UniQ Day


Miran ja Markun häitä suunnittelimme noin vuoden verran. Juhlapaikaksi varattiin juhlava ja historiallinen G18 sali Helsingin keskustasta. Näissä häissä suunnittelu lähti liikkeelle makuaistien maailmasta. Mira ja Markku kertoivat heti alkuun, että nimenomaan hyvä ruoka on olellisessa osassa juhlia, niinpä suunnittelimme juhlat makunystyrät koholla ja lopputulos oli suorastaan tajunnan räjäyttävä seitsemän ruokalajin ruokaorgasmi jossa oli todellista wow factoria kaikille aisteille! Näistä häistä ei tosiaankaan yksityiskohtia puuttunut ja halusimme kaikkien elementtien tukevan toisiaan. Suunnittelussa paneuduttiinkin hyvin tarkasti niin koristeiden, kukkien, musiikin, valojen, ruuan kuin juomienkin valintaan ja yhteensopivuuteen. Asusteet, kampaukset, hääkuljetus ja hääviikonloppu kokonaisuudessaan jatkoivat samaa tyylikästä ja tarkasti harkittua linjaa. Halusimme luoda hääparille ja vieraille unohtumattoman luxuskokemuksen - alusta loppuun tinkimättömällä tyylillä ja siinä onnistuimme!  

HÄÄKUVAUS: Sami Kallioniemi

HÄÄKUVAUS: Sami Kallioniemi


Emmi ja Mika halusivat juhlatilan jossa voisi toteuteuttaa myös vihkimisen. Päädyimme Helsingin kesäiseen saaristoon ja suunnittelimme häitä yhdessä noin vuoden verran. Suunnitelmat alkoivat juhlapaikan etsinnällä ja lähtivät nousukiitoon heti sen jälkeen mitä villeimmillä ideoilla. Näistä juhlista ei puuttunut vauhtia ja persoonallisuutta, kun working titlekin oli take off! Vieraille tarjoiltiin teeman mukainen illallinen ja kesäillan hämärtyessä lähtivät bileet nousukiitoon. Mikä aloitus yhteiselle avioelämälle!

HÄÄKUVAUS: Petri Mast

HÄÄKUVAUS: Petri Mast


KUVAT YLLÄ: Teemu Lehto MUU KUVAUS: Susanna Palmroos / UniQ Day

KUVAT YLLÄ: Teemu Lehto MUU KUVAUS: Susanna Palmroos / UniQ Day

Emma ja Lauri ottivat minuun yhteyttä 3kk ennen hääpäivää. Heillä hääpaikka oli varattuna ja osittain muitakin palveluntarjoajia, mutta suunnitelmat eivät olleet edenneet toivotulla tavalla eteenpäin ja tarpeettomat haasteet valittujen palveluntarjoajien kanssa olivat hidastaneet suunnitelmia sekä aiheittauneet parille turhaa päänvaivaa. Ensitöiksemme laitoimme paletin uuteen kuosiin ja kilpailutin hääparille uudet palveluntarjoajat loistavasta yhteistyöverkostostani. Hommat alkoivat mennä etenpäin ja teimme radikaalejakin muutoksia alkuperäisiin suunnitelmiin. Hääpari alkoi rentoutua ja nauttia hääsuunnitteluista taas pitkästä aikaa. Emman ja Laurin romanttiset rustiikkihenkiset kesähäät pidettiin historiallisessa Villa miljöössä Helsingissä. Kaunis Villa antoi hyvät lähtökohdat upeille suunnitelmille jossa niin visuaaliset, kuin muillekkin aisteille kohdennetut yksityiskohtamme korostivat upeasti jo olemassa olevia kauniita puitteita. Halusimme tarjota vieraille tavallisuudesta poikkeavan, makunystyröitä hivelevän hääillallisen sekä tyyliin sopivan unohtumattoman rustiikkityylisen hääkakun. Parin yhteinen taival hääpäivään saakka oli kauniisti ikuistettuna juhlassa ja musiikki, hyvin suunnitellut pienet yllätysohjelmat sekä kauniit puheet lisäsivät tunnelmaa. Näistä elementeistä syntyi tälle ihastuttavalle parille ikimuistoset häät ja mitä kaunein loppuelämän muisto. 

 

 


Jennyn ja Nickin hääsuunnittelut saivat todellisen kick start alun, kun pariskunta otti minuun yhteyttä maailman toiselta laidalta Australiasta vain 3,5 kk ennen suunniteltua hääpäivää! Häät pidettäisiin Suomessa ja vieraita oli tulossa lähemmäs sata kolmelta eri mantereelta. Tästä tilanteesta lähdimme liikkeelle ja laitoimme heti hihat heilumaan toden teolla. Vaikka kiirettä piti, niin häät saatiin kaikessa komeudessaan toteutettua jokaista toivottua yksityiskohtaa myöten halutussa aikataulussa.  Hääpari halusi, että merellinen ympäristö ja kirkkaat kesän värit olisivat häissä vahvasti läsnä ja tästä pidimme kiinni. Korostimme kaikissa yksityiskohdissa kirkkaita värejä, luonnon kauneutta sekä historiallisen juhlapaikan ominta luonnetta. Välitöntä ja raikasta tunnelmaa kohensi iloisen jazzahtelevat live esiintyjät sekä hääparille esitetyt kauniit ja koskettavat puheet. Ohjelma pidettiin muutoin minimissä ja pääosassa oli kaukaisten sukulaisten ja ystävien läsnäolo ja yhdessäolo. Loppuillan aistien räjäyttäjiä oli suunnittelemamme hääkakku, joka mukaili yleisteemaa sekä tietysti uskomattomat bileet kauniissa kaarisalissa. Nämä kauniit keskikesän häät Helsingin merellisessä saaristossa olivat täynnä lämpöä ja rakkaus oli käsin kosketeltavissa niin hääparin kuin pitkäaikaisten ystävien ja sukulaisten kesken.  

HÄÄKUVAUS: Eetu Linnankivi

HÄÄKUVAUS: Eetu Linnankivi


KUVAT HÄÄPARISTA: Jussi Rekiaro SOMISTEKUVAT: Susanna Palmroos / UniQ Day


KUVAT HÄÄPARISTA: Jussi Rekiaro SOMISTEKUVAT: Susanna Palmroos / UniQ Day

Marian ja Chadin häitä valmistelimme yhdessä yhteensä yli 1,5 vuotta. Se saattaa tuntua pitkältä ajalta, mutta tekemistä riitti kun hääpari asusteli itse Amerikassa, UniQ Day toimi pääkapunkiseudulta ja häälokaatioksi valittiin lopulta Suomen Lappi. Suunnitelmat aloitimme tilanteesta, jossa hääpari oli vain päättänyt, että häät tullaan järjestämään suomessa, mutta ajankohta tai lokaatio sekä kaikki muut suunnitelmat olivat vielä auki. Vieraita näihin häihin kutsuttiin yli 300 eripuolilta Amerikkaa ja suomea ja suunnittelimme kaiken alusta loppuun yhdessä hääparin kanssa. Onneksi teknologia mahdollistaa sen, että meidän ei ole pakollista olla asiakkaidemme kanssa fyysisesti samassa paikassa saadakseme näinkin massiivisen projektin suunnittelut ja toteutukset eteenpäin! Marian ja Chadin häistä ei puuttunut yksityiskohtia, ohjelmanumeoroita tai “wow elementtejä” ja niin hääpari kuin vieraatkin saivat unohtumattoman päivän ihanissa tunnelmissa talvisessa Lapissa. Kun häissä minulta kysyttiin “oletko sinä se ihmeidentekijä?” se herkisti ja sai suunnattoman iloiseksi. Pitkän yhteisen projektimme työ oli saatu onnistuneeseen päätökseen!


Katja ja Quang saivat toisensa ja unohtumattomat hääjuhlat Suomenlinnan historiallisessa miljöössä. Tämän hääparin kanssa suunnittelimme hääpäivää noin puolen vuoden ajan yhdessä ja lähdimme liikkeelle tilanteesta, jossa vain juhlapaikka oli varattuna mutta muut suunnitelmat olivat vielä täysin auki. Juhliin pari saapui upeasti UniQ Day:n hääautolla kuin elokuvatähdet ja keräsivät upeudessaan useammankin ohikulkijan katseet Helsingin keskustassa juhlapaikalle saapuessaan. Hääjuhla oli kuin karkkiunelma ja vieraat saivat nauttia niin upean karkkikärryn antimista kuin häkellyttävän kauniista hääkakusta, jonka visuaalisen ulkoasun suunnittelimme hääparin toiveiden mukaisesti ja toteutuksesta vastasi UniQ Day:n luottoleipuri joka tälläkin kertaa ylitti niin meidän kuin hääparinkin odotukset sekä maun, että ulkoasun osalta! Hääjuhlassa illan tullen hääpari otti tilan haltuun ja esittivät upean ja visusti salaisuutena pidetyn esityksen vierailleen häätanssin jälkeen. Mahtavaa heittäytymistä upealta parilta!

Näistä häistä ei puuttunut tunnetta tai menoa ja jälleen kerran olimme suunnattoman onnelllisia, että saimme olla suunnittelemassa ja toteuttamassa tämän upean parin elämän tärkeimpiä juhlia!

 

HÄÄKUVAUS: Petri Mast


HÄÄKUVAUS: Petri Mast


KUVAT: Susanna Palmroos / UniQ Day


KUVAT: Susanna Palmroos / UniQ Day

Jennillä ja Jaakolla oli mitä romanttisimmat maalaishäät Espoossa, joista ei pitsiä ja herkkyyttä puuttunut. Kun aloitimme parin kanssa yhteistyön, pidimme suunnittelutapaamisia muutaman kuukauden ajan, jonka jälkeen hääpari jatkoi häiden käytännön toteutuksia omin voimin upein lopputuloksin! Näihin häihin askarreltiin paljon ja tunteella itse ja hyödynnettiin myös lähiympäristön kauniita luonnonkukkia koristeluissa. Kaikkea ei siis tarvitse aina ostaa vaan luonnonantimia voi myös hyödyntää häissä, joissa vuodenaika ja lokaatio sen mahdollistavat. 

Ennen hääpäivää UniQ Day vastasi vielä juhlapäivän aikataulutuksesta ja hääpäivänä olimme juhlapaikalla auttamassa hääparia kaikkien päivän tärkeiden asioiden kanssa alusta loppuun.